Spát v korunách stromů – snít v Tree Houses

 
 

Společnost TREE HOUSES s.r.o. staví a nabízí neobvyklé ubytování v korunách stromů a na vodní hladině. Toto ubytování je v symbióze s přírodou, konstruováno v souladu s vašimi představami a v duchu, které si přejete vtisknout tomuto místu. My realizujeme, vy sníte – a všechno se stává možným!

Nabízíme neobvyklé ubytování, které vám přináší nový zážitek, poznání a vnímání. Je vhodné opravdu pro všechny, zamilované páry, rodiny, přátele. Nebojte se objevit něco nového a poznat blíže své okolí, přátele, nové lásky. Vašim pozorovatelem a rádcem bude pouze příroda, útočištěm a malým únikem ze všedních dní úkryt v korunách nádherných stromů.

Jsme první konstrukční společnost domů na stromech a na vodě v České a Slovenské republice!

Partner La Cabane en L´Air
 
 

Partnerem společnosti TREE HOUSES s r.o. a značky Domy na stromech je francouzská společnost La Cabane en L´Air, která má 10 letou konstrukční zkušenost a postavila více než 200 unikátních Tree Houses ve Francii a zahraničí.

Nyní máte možnost se s tímto úspěšným konceptem spojit i vy, buďte výjimeční a nabídněte unikátní zážitek, jako přidanou hodnotu svým klientům a zákazníkům. Domy na stromech vytváří v současné době také rezervační sít neobvyklého ubytování, která umožňuje provozovatelům následné začlenění do partnerské rezervační sítě a je velkým přínosem pro jejich následnou komercializaci.

TYPY KONSTRUKCÍ

MINI TREE HOUSE
Tree House na pilotech
STŘEDNÍ Tree House
Tree House na ocelových lanech
VELKÝ Tree House
Tree House na ocelových lanech
Boat House
Boat house

Chci spát v korunách stromů  

Odebírejte náš newsletter
a nic důležitého vám neunikne!

Vyplněním e-mailu souhlasíte se zasíláním reklamních e-mailů. Newsletter vám bude zasílán jednou až dvakrát za měsíc. Registrace není zavazující. Zasílání Newsletteru můžete kdykoliv zrušit.